top of page
  • Skribentens bildMargareta Jonilson

Livet är en resa. Eller?

Som jag redan har hunnit konstatera i ett annat inlägg är det poppis att använda resetermer som metaforer för lite av varje. Länge retade jag upp mig på att alla sa "det har varit en resa" om i princip allting de hade varit med om.

Men så satt jag här och skulle kategorisera inläggen på denna nystartade blogg och upptäckte att jag inte hade någon rubrik för "dagliga funderingar av skiftande slag", men däremot en kategori som jag hade döpt till "resedagbok".

Hm. Skulle jag nu kunna använda den rubriken även när jag tecknar ner saker som inte sker när jag är ute och rör på mig?

Ja, självklart! För hela livet är ju en resa, eller hur?


(Skönt, där slapp jag knöla in en kategori till!)


106 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page