GUIDADE TURER

GUIDADE TURER

VI RESER TILLSAMMANS 

 Ska vi hoppas att vi kan resa i Europa i vår?
Vi håller alla våra tummar och planerar för en ny gemensam husbilstur i friska juni.
Att resa under ordnade former med Nomadliv är att resa säkrare! 

En vill ju träffe fôlk – igen!

Efter några långpass ute på vägarna är det onekligen trevligt att träffa andra husbilsresenärer och "tjôta", utbyta tips och erfarenheter eller bara prata bort en stund.

Och är det något vi har lärt oss under pandemin, så är det att just husbilslivet har gjort det möjligt att fortfarande umgås med andra människor på ett säkert sätt. 

Visst är det skönt!

Hösten 2019 körde vi i Nomadliv vår första guidade husbilstur – och hade så kul!

Efter avbrott för corona under 2020 genomförde vi –  fullvaccinerade – en ny resa hösten 2021 och hade hjärtans trevligt.

För våra guidade turer har vi valt några av våra egna absoluta favoritdestinationer som vi vill dela med oss av. Det är platser vi har besökt många gånger och känner väl.

Därför har vi också goda möjligheter att förbereda resorna så att de blir så säkra som möjligt. Vi navigerar till ställen där vi vet att avstånd kan hållas och vi arrangerar våra gemensamma träffar på ett coronasäkrat sätt.

Hittills har ju mönstret också varit att smittan lättar när värmen och utomhuslivet kommer, så vi tror starkt på att valet av datum för årets resa, 3 – 17 juni, jobbar för oss.

IMG_0010_W.jpg
1C_GuidadAlsace.jpg

Romantische Strasse, Bodensjön och Alsace

Romantikvägen och undersköna Bodensjön med Mainau hör till våra nyare favoriter, medan vår kärlek till Alsace har många år på nacken. Och den lär inte rosta i första taget. Här har vi så mycket vi vill dela med oss av: 

Goda viner, sköna cykelvägar, kunniga matciceroner – allt detta och lite till ska vi hinna med!