GUIDADE TURER

GUIDADE TURER

VI RESER TILLSAMMANS 

 Ska vi hoppas att vi kan resa i Europa igen i år?

Vi håller alla våra tummar och planerar för en ny gemensam husbilstur i sköna september.

Att resa under ordnade former med Nomadliv är att resa säkrare! 

En vill ju träffe fôlk – igen!

Efter några långpass ute på vägarna är det onekligen trevligt att träffa andra husbilsresenärer och "tjôta", utbyta tips och erfarenheter eller bara prata bort en stund.

Och är det något vi har lärt oss under 2020, så är det att just husbilslivet har gjort det möjligt att fortfarande umgås med andra människor på ett säkert sätt. 

Visst är det skönt!

Hösten 2019 körde vi i Nomadliv vår första guidade husbilstur – och hade så kul!

Efter avbrott för corona under 2020 väntar vi nu in vaccinationsplanen och genomför en resa hösten 2021 och en tidigt sommaren 2022.

Vi har valt några av våra egna absoluta favoritdestinationer som vi vill dela med oss av. Det är platser vi har besökt många gånger och känner väl.

Därför har vi också goda möjligheter att förbereda resorna så att de blir så säkra som möjligt. Vi navigerar till ställen där vi vet att avstånd kan hållas och vi arrangerar våra gemensamma träffar på ett coronasäkrat sätt.

Vi kommer också att vara mycket generösa med våra avbokningsvillkor så att ingen ska känna sig pressad att fullfölja något som inte känns bra.

Så nu, kära vänner, är det bara att sätta igång och drömma – och invänta vaccineringen!

Camargue via Heiligenhafen,

Alsace och Rhônedalen   

Till hösten väntar Camargue och slutdestinationen Saintes Maries de la Mer vid Medelhavet. På vägen dit hinner vi uppleva härliga Heiligenhafen vid Östersjökusten, vi smakar ljuvliga vita viner i Alsace och lika läckra röda i Tain l'Hèrmitage. 

IMG_0010_W.jpg
Strand_W.jpg
Puff_Guid_Camargue.jpg

Romantische Strasse, Bodensjön och Alsace

Romantikvägen och undersköna Bodensjön med Mainau hör till våra nyare favoriter, medan vår kärlek till Alsace har många år på nacken. Och den lär inte rosta i första taget. Här har vi så mycket vi vill dela med oss av: 

Goda viner, sköna cykelvägar, kunniga matciceroner – allt detta och lite till ska vi hinna med!

1C_GuidadAlsace.jpg