top of page

GUIDADE TURER

VI RESER TILLSAMMANS 

Det är allt himla kul att resa ihop!!

Medelhavet i år, öken nästa år

Är du lika sugen på ressällskap som vi är? 

Inte alltid förstås, en av de sköna grejerna med husbilslivet är att kunna dra iväg från all vardag och alla dammråttor och bara slappa för sig själv under markisen ett tag.

Men rätt ofta känner vi en längtan efter några att uppleva saker tillsammans med och sedan kunna sitta och prata om dagens händelser. Eller om något helt annat. Vi människor är ju onekligen sociala varelser.

Två resmål 2024

Under 2024 arrangerar vi två guidade resor med rätt skiftande innehåll. En gick till Marocko i januari år och den blev så så bra att vi gör om den nästa år.

 

På försommaren gör vi ett svep i våra egna hemtrakter i Sydfrankrike och delar med oss av våra favoritutflykter. Världsarv, konst och kultur plus en massa god mat och dryck blir det.

 

 

I öknen.jpg
Maarknad.jpg

Njut av livets goda i Sydfrankrike!

_St Pierre med utsikt, Sète_W.jpg

Sydfrankrike 
27 maj – 10 juni 2024 

Vi visar våra smultronställen

Den andra resan 2024 går i våra nuvarande hemtrakter, sydvästra Frankrike. För givetvis vill vi bjuda våra husbilsvänner på en resa genom våra egna mest älskade smultronställen! 

Vi reser utmed Rhône, tittar och smakar på Provence, fortsätter till Medelhavet och avslutar i det gigantiska vindistriktet Languedoc.

Konst, vin och världsarv

Turen kommer att vara välmatad med konstupplevelser, spännande modernistisk 

arkitektur, världsarv som Pont du Gard och Carcassonne, vacker vandringsvänlig natur i sprakande van Gogh-färger, men också tillbakalutat strandliv vid turkost hav – och förstås en läcker provkarta av mustig sydfransk mat från hav och land och viner av alla kulörer!

_La-Grand-Motte_210433 _W.jpg
_Carrières de lumières_W.jpg
_Canal du Sète_1WLS3.jpg

Möt värmen i sköna, vackra Marocko!

Öken camping.jpg

När Europa inte räcker till ...

Vad sägs om en resa till Marocko efter jul- och nyårhelgerna 2024/2025?

Den 13 januari samlas vi i södra Spanien för att göra avstamp mot Nordafrika och det sköna, varma husbilslandet Marocko.

Vi har lagt upp en resa på 25 dagar som vi tror kommer att ge en glimt av Marocko som ger mersmak.

Det blir kust, sol och bad, det blir livligt marknadsliv, vackra vägsträckor, en liten kamelritt, berbermat, en natt under stjärnorna i öknen – och inte minst trevlig samvaro!

När vi har gjort den här turen kommer alla att vara självgående i Marocko – och färjebiljetten gäller i två månader till:-)

DarDada.jpg
På väg Tjejerna lagar mat.jpg
Tjerna i öknen.jpg
Oasen Fint.jpg
Kameler på stranden.jpg
bottom of page